Cloud cu AWS

Dendrio în calitate de Advanced Consulting Partner AWS vă invită să explorați produsele și soluțiile AWS Cloud pentru a construi aplicații sofisticate, cu o flexibilitate, scalabilitate și fiabilitate sporite. Indiferent dacă rulați aplicații de rutină sau dacă susțineți operațiunile critice ale afacerii dvs., o platformă de servicii cloud oferă acces rapid la resurse IT flexibile și cu costuri reduse.

  •    29 Iulie 2020

 În ceea ce privește cloud computing-ul, nu este necesar să faceți investiții majore în hardware. În schimb, puteți furniza exact tipul și dimensiunea potrivită a resurselor de calcul de care aveți nevoie pentru a vă susține cea mai nouă idee sau pentru a vă acoperi resursele necesare departamentului IT. Puteți accesa oricâte resurse aveți nevoie, aproape instantaneu și plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

De ce cloud computing cu AWS?

Amazon Web Services (AWS) este un mediu securizat de servicii cloud, care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte functionalităti pentru a ajuta companiile să se extindă și să crească.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward