Climathon

Pe 25 și 26 octombrie Impact Hub organizează la București hackathonul destinat soluțiilor pentru schimbările climatice. Ai 24 de ore ca să concepi și să începi lucrul la un astfel de proiect.

  • BUCURESTI
  •    25 - 26 Octombrie 2019

Climathon este un eveniment dedicat schimbărilor climatice și a impactului asupra orașului și se va desfășura simultan în principalele orașe din lume, încercând să rezolve cele mai mari provocări într-un hackathon de 24 de ore.

În octombrie, București devine centrul acțiunilor pentru schimbările climatice prin prisma participării în hackathon-ul internațional Climathon, organizat de Impact Hub Bucharest, la inițiativa EIT Climate-KIC.

EIT Climate-KIC este o comunitate europeană de învățare și inovare, al cărei scop este de a accelera tranziția la o economie cu zero emisii de carbon. Cu suportul Institutului European de Inovație și Tehnologie, EIT Climate-KIC susține și promovează inovațiile care ajută societatea să se adapteze la schimbările climatice.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward