Changeneers Meetup #2: Soluții tehnologice de mobilitate urbană

În cadrul meetup-urilor Changeneers, încercăm să găsim soluții tehnologice aplicabile pentru probleme sociale cu care ne confruntăm astăzi, propuneri care pot fi ulterior implementate alături de organizațiile partenere.

  • BUCURESTI - Impact Hub
  •    31 Ianuarie 2018

În cadrul meetup-urilor Changeneers, încercăm să găsim soluții tehnologice aplicabile pentru probleme sociale cu care ne confruntăm astăzi, propuneri care pot fi ulterior implementate alături de organizațiile partenere.

Pe 31 ianuarie 2018 ne dăm întâlnire pentru cel de-al doilea meetup, dedicat îmbunătățirii unui proiect deja existent, dar care ridică provocări la nivel tehnic.

Proiectul Tandem Acces a implementat un model de navigare și orientare în interiorul stațiilor de metrou destinat utilizatorilor cu deficiențe de vedere. Tehnologia folosită, bazată pe iBeacons, necesită o nouă abordare, o optimizare sau chiar o schimbare de perspectivă, în cazul în care există soluții mai eficiente, astfel încât să asigurăm accesibilitatea persoanelor care au nevoie de acest sistem.

Invitați:
Andreia Bruckner, vicepreședinte Asociatia Tandem
Alexandru Cucu, Asociaţia Metodelor Alternative de Integrare Socială

Iată de ce să participi:

- Crezi că poți îmbunătăți sau propune un nou prototip de accesibilitate care să faciliteze mobilitatea urbană
- Ești pasionat de tehnologie și ai idei creative de soluționare a unor probleme de mobilitate/accesibilitate urbană
- Vrei să te conectezi la o comunitate și să explorezi opțiuni și soluții tehnologice 

Înregistrează-te și vino la Impact Hub Bucharest miercuri 31 ianuarie, ora 19:00. Rezervă-ți locul: www.bit.ly/Changeneers-Meetup2

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward