CEO Conference - Shaping the future

CEO Conference – Shaping the Future, organizata in Bucuresti, pe 22 mai 2019 la Stejarii Country Club sub tematica „Slowbalization – How to build the organization of the future” reuneste top CEOs din Romania pentru a discuta despre noile tendinte la nivel regional si international care vor influenta modul in care companiile din Romania isi vor dezvolta propriile afaceri in perioada imediat urmatoare. Conferinta aduce in discutie noua logica a competitiei, noi modele de crestere, revolutia recalificarii fortei de munca, cum se pot combina cele mai bune calitati ale fortei de munca umane si a capabilitatilor robotilor si etapele inovarii transformationale.

  • BUCURESTI - Stejarii Country Club
  •    22 Mai 2019

Vor fi prezenti pentru a arata cum redeseneaza in prezent noua organizatie a viitorului -  Dominic Bruynseels, CEO – FIRST BANK, Virgil Soncutean, CEO – Allianz-Tiriac Asigurari, Violeta Luca, General Manager ­­– Microsoft Romania, Iulian Trandafir, CEO – Farmexpert, Ondrej Safar, Country Manager - CEZ Group Romania, Wolfgang Schulz, General Manager - BMW Group Romania, Mihnea Craciun, Deputy Head of Romania – EBRD, Alexandru Reff, CEO - Deloitte Romania, etc.

CEO Conference – Shaping the Future, evenimentul premium organizat anual de DoingBusiness.ro s-a consacrat drept cea mai buna platforma prin care liderii companiilor pot obtine idei si informatii care pot transforma modul in care isi conduc organizatia. Prezentam in fiecare an experiente unice, solutii noi, functionale si utile in redesenarea propriile strategiilor. In 2019, prezentam in premiera in Romania o tema care a fost dezbatuta la inceputul acestui an de cei mai importanti lideri ai lumii - tendinta „Slowbalization”. Vrem sa aratam managerilor din Romania cum pot sa redeseneze organizatia viitorului’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

La aceasta editie, CEO Conference – Shaping the Future - „Slowbalization – How to redesign the organization of the Future” asteptam peste 150 de CEO, Directori Generali, investitori, antreprenori, precum si alti factori de decizie pentru a discuta despre modul in care companiile din Romania inteleg sa-si ajusteze sau sa isi accelereze afacerile pentru a raspunde cat mai eficient noilor trenduri economice, sociale, tehnologice si legislative din 2019.

In premiera in Romania, DoingBusiness.ro va prezenta la CEO Conference si un interviu in exclusivitate cu Adjiedj Bakas, autorul cartii ,,Noua Renastere’’ si cel care a introdus in dictionarul financiar mondial un nou termen ,,Slowbalization’’.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward