CCNA ICND1 100-105® Pregatire Certificare

Training-ul CCNA ICND1 100-105® ii ajuta pe participanti sa se pregateasca pentru examenul 100-105 ICND1 din cadrul Cisco CCENT dar si pentru o parte din examenul 200-125 CCNA necesar pentru certificarea Cisco CCNA. 

 • BUCURESTI - Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , cladirea C, etaj 5, sector 2, Bucuresti, 014459
 •    27 Septembrie 2018 - 03 Octombrie 2018

Training-ul CCNA ICND1 100-105® ii ajuta pe participanti sa se pregateasca pentru examenul 100-105 ICND1 din cadrul Cisco CCENT dar si pentru o parte din examenul 200-125 CCNA necesar pentru certificarea Cisco CCNA. 

In acest training am combinat experienta diviziei Luxoft Telecom cu expertiza trainerilor nostri certificati dar si cu o platforma virtuala de ultima generatie (Cisco® VIRL Platform) si echipamente care sa le permita participantilor sa puna in practica informatiile primite in cadrul sesiunilor de curs.

Scopul acestui training este sa ofere celor care il urmeaza experienta practica necesara pentru a parcurge cu succes simularile, testlets si simlets din cadrul examenului 100-105 ICND1. Acoperim toate ariile majore din cadrul examenului pentru a asigura un nivel cat mai ridicat de pregatire. Structura fiecarei sesiuni este de 30% teorie si 70% practica pe echipamente de retea. Mai mult decat atat participantii vor primi sfaturi si directionare legate de bibliografie pentru a avea acces la cea mai recenta si actualizata curricula pentru teste.

Subiecte cheie

 • Notiuni fundamentale de Networking
 • Ethernet LANs
 • VLANs
 • IPv4 Addressing
 • IPv4 Routing si RIPv2
 • ACL si NAT
 • IPv6 Addressing si Routing
 • Cisco Device Management
 • ICND1 – Recapitulare finala si evaluare

Introduceți evenimentul în

Luxoft Training Europe

Luxoft Training Europe

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: Programare (Java, .Net, Python etc)Software testingProject management in ITAgileBusiness AnalysisCursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward