Career Leader 2013

Vrei sa îți dezvolți o carieră în consultanță, IT sau banking, însă lipsa experienței îți creează probleme? Ai găsit soluția! Akcees a creat pentru tine proiectul Career Leader, primul pas către o carieră de succes!

  • Bucuresti
  •    29 Octombrie 2013

Vrei sa îți dezvolți o carieră în consultanță, IT sau banking, însă lipsa experienței îți creează probleme? Ai găsit soluția! Akcees a creat pentru tine proiectul Career Leader, primul pas către o carieră de succes!

Career Leader este un eveniment care îţi oferă şansa de a câştiga experienţă profesională de calitate alături de companii și experţi de top din diferite domenii.

Am pregătit pentru tine sesiuni de training, workshop-uri interactive, simulări manageriale, stagii de practică şi multe surprize. Dacă eşti pasionat de consultanţă, IT sau banking, profită de această oportunitate și aplică completând formularul de înscriere disponibil aici!

Participarea la cea de-a patra ediţie Career Leader este gratuită! Aplică acum pentru unul dintre următoarele domenii:

  • Consultanţă (luni, 28 octombrie): vei vedea ce presupune o carieră în acest domeniu şi vei participa la o simulare managerială sub îndrumarea profesioniştilor din Contrast Management Consulting, Controller Institut și Colliers International.
  • IT (marți, 29 octombrie): vei înţelege ce presupune o carieră în tehnologie şi vei rezolva un studiu de caz complex sub îndrumarea experților Microsoft România.
  • Banking (joi, 31 octombrie): vei lucra alături de profesioniști BRD Groupe Société Générale şi vei înţelge ce înseamnă o carieră în domeniul financiar-bancar.

Vrei să fii alături de noi? Aplică acum completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/career şi te poţi număra şi tu printre finaliştii selectaţi pentru a participa la eveniment. Aplică până sâmbătă, 19 octombrie, și vei afla rezultatele selecţiei miercuri, 23 octombrie.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot