Business Stories – Fall Edition 2017

Ești pasionat de antreprenoriat și evoluția mediului de business din România?

  • Bucuresti - ASE - FABIZ
  •    10 Octombrie 2017

Ești pasionat de antreprenoriat și evoluția mediului de business din România?

Pe data de 10 octombrie, te invităm în cadrul Academiei de Studii Economice din București, clădirea Victor Slăvescu, sala 4102, la o nouă conferință marca „Business Stories”. În cadrul evenimentului, vei avea oportunitatea să interacționezi cu Robert Knapp, co-founder și CEO CyberGhost VPN și Tudor Iliescu, General Manager emro.ventures, să le afli povestea și ultimele insight-uri din mediul antreprenorial. 

Robert Knapp este antreprenor încă de la o vârstă fragedă. Este de origine germană, însă a ales să dezvolte în România una dintre cele mai bine cotate companii din industria securității care furnizează soluții de VPN, cu peste 5 milioane de utilizatori. În primăvara acestui an, compania a fost achiziționată de Crossrider pentru suma de 9,2 milioane de euro. 

Tudor Iliescu, alumnus Business Club, activează în domeniul tech de peste 7 ani. În ultimii doi ani și-a cultivat pasiunea pentru antreprenoriat dezvoltând start-up-uri pe piețe emergente precum Mongolia și Nigeria. Tudor este co-fondator Concept Apps, acesta dezvoltând începând cu 2009 start-up-ul românesc Transport Urban. În prezent Tudor ocupă funcția de General Manager al firmei emro.ventures, firmă ce dezvoltă proiecte pe blockchain. 

Deși designer de profesie, Radu Savopol nu poate sta departe de lumea antreprenoriatului. Încă din anul 2001, moment crucial în care a intrat în industria HORECA din România, a lansat concepte inovatoare și s-a diferențiat pe piața concurențială. În perioada 2001 - 2008 a lansat două locații Old Nick Pub, iar în anul 2015 a pus bazele francizei 5togo. În prezent, lucrează intens la cel mai nou concept dezvoltat, intitulat Dialogue Social Bar, un spațiu de co-working space, ideal pentru întâlniri, evenimente și lansări. 

Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile. Înscrieri la adresa: [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot