Business Days Cluj 2014

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

  • Cluj Napoca, Cluj - Grand Hotel Italia
  •    09 - 10 Iulie 2014

Sub un nou concept de design si de brand, Business Days anunta organizarea celei  de-a 15-a editii, care va avea loc la Cluj, in perioada 9-10 Iulie, in incinta Grand Hotel Italia. Evenimentul va avea, ca de obicei, un program complex  de actiuni, ce va include cateva premiere importante pentru mediul antreprenorial, dintre care pasul esential este internationalizarea evenimentului.

Ediţia din acest an a Cluj Business Days vine cu o serie de evenimente organizate cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri, fiind centrate pe subiecte de interes legate de antreprenoriat şi management şi oferite antreprenorilor şi managerilor din companiile româneşti. Foloseşte codul CJHUB15 şi beneficiezi de 15% reducere.

"Proiectele Business Days intra intr-o noua etapa. Ne pregatim pentru trecerea la faza de dezvoltare internationala. Credem ca in cei patru ani si jumatate am crescut, ne-am dezvoltat, ne-am maturizat si am reusit sa intelegem foarte bine mediul de business din tara noastra”, declara Laszlo Pacso, fondator si coordonator proiecte Business Days.

“Anul acesta am inceput sa dezvoltam relatiile cu ambasadele, consulatele si camerele de comert bilaterale, pentru a incuraja atragerea de investitori si pentru a dezvolta schimburile economice cu tara noastra. Primele proiecte implementate pe platforma Business Days, in cadrul evenimentelor Business Days, sunt serile de business networking internationale, create in special pentru a facilita interactiunea intre companiile interesate de a genera afaceri in Romania si oameni de afaceri din tara noastra. Primele astfel de seri vor fi organizate in cadrul Cluj Business Days, cu sprijinul Consulatului Ungariei, Ambasadei Austriei, Consulatului Olandei, Camerei de Comert si Industrie Romania-Israel, Clubului de afaceri German si alte organizatii bilaterale de oameni de afaceri prezente in tara noastra”, mai spune Laszo Pacso.

Pentru inscriere, gasiti mai multe detalii aici: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2014/Inscriere 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot