Bulgaria PHP Conference 2019

Bulgaria PHP Conference este unul dintre cele mai importante evenimente din regiune, dedicat 100% limbajului de programare PHP. Anul acesta, Bulgaria PHP Conference va avea loc în perioada 8-10 noiembrie, la Sofia.

  •    08 - 10 Noiembrie 2019

Prima zi a evenimentului este dedicată workshop-urilor, aceasta fiind urmată de 2 zile alocate prezentărilor și conferințelor.  Evenimentul va găzdui sute de programatori din Europa, dar și din afara ei.

Costul unui bilet pornește de la 156 Euro în perioada de early bird.

Mai multe detalii despre costuri, aici.

--------------

Ideea evenimentului a pornit de la un grup de developeri din Sofia, pasionați de PHP și doritori de a cunoaște comunitatea, de a împărtăși idei și noutăți din domeniu. Evenimentul reunește, cu fiecare ediție, specialiști PHP din toată lumea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward