Building security awareness: the strategic approach

Conferința se va desfășura în data de 28 noiembrie 2019 în București, Universitatea Titu Maiorescu, Corp M, Calea Văcăreşti, nr. 189, în intervalul orar 9.30-17.30.

  •    28 Noiembrie 2019

Acțiunea este organizată de Centrul de Strategii Aplicate și Bursa Română de Afaceri în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, fiind sprijinită de Elite Romania, Corporate Intelligence Agency, Asymmetric Warfare Intelligence for Complex Operations Ltd., Centrul de Geografie Istorica Militară din Rrepublica Moldova și Romanian High IQ Society.

Coordonator proiect:
Valeriu ANTONOVICI
tel. 0726 18 69 11
[email protected]

Moderator eveniment: Andrei STOIAN
Andrei STOIAN are experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, mass-media online, HR și public relations. A moderat și realizat emisiunea IMM Focus difuzată de televiziunea de business Canal 33, in prezent realizand si moderând emisiunea Sfere de Influență difuzata de acelasi post TV. Este fondatorul primului website dedicat interviurilor – Intervio.ro, blogger Adevarul.ro și Redactor Șef al publicațiilor Legal Innovation, Investing in Property și LegalMarketing.ro.
Absolvent al Facultății de Științe Politice (Universitatea București), al programului masteral „Tehnici Diplomatice“ în cadrul Facultății de Istorie (Universitatea București) și al Institutului Diplomatic Român. A urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul relațiilor internaționale.
Se numără printre autorii volumului „România noului val“ (http://www.noulval.ro) și „100 de fețe ale Inovației“ (http://www.100defetealeinovatiei.ro/)

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2021

CEL MAI MARE EVENIMENT DE SOCIAL MEDIA SI COMUNICARE ONLINE DIN ROMANIA

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward