Bucuresti Business Days 2017

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti 

  • BUCURESTI - WEST GATE BUSINESS PARK H3 BUILDING, GROUND FLOOR, 197 BULEVARDUL IULIU MANIU
  •    14 - 15 Decembrie 2017

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti asteptati in:
- 2 conferinte
- 7 sesiuni plenare
- 7 sesiuni speciale dedicate antreprenoriatului
- 21 workshopuri cu teme de vanzari, marketing, leadership, HR, management
- 7 masterclass-uri centrate pe business development

Evenimentul va avea in fiecare zi cate doua perioade dedicate networkingului si dezvoltarii personale, intre orele 8:00 si 10:00 in fiecare zi, precum si seara in prima zi de la ora 20:10 pana in jur de ora 22:00 si intre orele 18:10 si 20:00 in seara a doua. Serile vor fi condimentate si infrumusetate de degustari de vinuri, degustari de whiskey si de diverse specialitati create sa ne incante papilele gustative si simtul olfactiv.

Aniversam 30 de editii dedicate dezvoltarii mediului antreprenorial si implicarii in sustinerea si consolidarea unei culturi antreprenoriale in Romania cu o editie speciala.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward