Bucharest Technology Week

Organizatorii Internet & Mobile World iti aduc acum o saptamana de sarbatoare a tehnologiei la Bucharest Technology Week. Aducem laolalta lideri si pasionati de tehnologie din mediul local si international pentru cel mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti!

  • BUCURESTI
  •    23 - 29 Mai 2016

Organizatorii Internet & Mobile World iti aduc acum o saptamana de sarbatoare a tehnologiei la Bucharest Technology Week. Aducem laolalta lideri si pasionati de tehnologie din mediul local si international pentru cel mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti! Pe scurt, Bucharest Technology Week presupune:

• 3 zile de outdoor expo in Piata George Enescu, unde principalele atractii vor fi masinile electrice si aplicatiile de conectivitate, solutiile smart home si smart cities, aplicatiile de eHealth, virtual reality, robots, drone & gadgets, etc.

• 4 zile de conferinte cu o componenta de indoor expo ce vor avea loc la Athenee Palace Hilton si vor gazdui urmatoarele teme: Innovation, Brands+Tech, Enterprise-IT, Java Dev

• 25+ speakeri locali & internationali

• 30+ evenimente partenere pe cele 4 teme ale festivalului + start-ups

Afla mai multe despre conferinte, gadgeturile prezente in expozitie, speakeri, lista de evenimente partenere si inscrie-te pe: http://bucharest.techweek.ro/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward