Bucharest Tech Week 2022

Bucharest Tech Week, festivalul care transformă de șase ani Bucureștiul în capitala tehnologiei, va deschide seria evenimentelor organizate în format hybrid, cu o ediție spectaculoasă, ce va aduce din nou în inima orașului cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și ultimele soluții digitale create special pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor și a ușura munca de zi cu zi. 

  • BUCURESTI
  •    14 - 19 Iunie 2022

Astfel, între 14 și 17 iunie vor avea loc la București cele șase summit-uri tematice, dedicate profesioniștilor din diverse domenii și din toate verticalele de business.

Pe lângă mult așteptatele Innovation, HR Masters, Future Retail, Java și Software Architecture, una dintre noutățile acestui an este introducerea în program a unui summit organizat în premieră în România, Metaverse Summit, conferință unde se va dezbate, alături de specialiști internaționali, această tematică aflată în topul subiectelor de interes la nivel global.

Weekendul va fi dedicat celui mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, expoziția TECH EXPO, organizată și ea fizic, în centrul capitalei.

Atât Business Summits cât și Tech Expo vor putea fi vizitate în întregime și în mediul online, pe platforma MyConnector.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GoTech World 2022

După două ediții online foarte reușite, unde au participat peste 29.000 de profesioniști din diverse domenii de business, cel mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, GoTech World, revine anul acesta pe 12 și 13 octombrie, în format hybrid, cu cele 9 scene: Main Stage, IT Ops, Java, DevOps, Cybersecurity, Smart City, E-Business & Digital Marketing,...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2022

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste an de an comunitatile din marketing, comunicare si mediul online. Timp de o zi, Webstock aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media, prezentate de vorbitori apreciati. Gala Webstock Awards premiaza cele mai bune proiecte digitale locale realizate in ultimul an.

Citește tot arrow_forward

How to Web 2022

Antreprenori, investitori, dezvoltatori de produse și specialiști în tehnologie se vor întâlni în această toamnă la cea de-a 11-a ediție a How to Web Conference. În cadrul evenimentului, vor descoperi cele mai recente metode de inovare și se vor reconecta cu alți profesioniști din industria de...

Citește tot arrow_forward