Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

  •    17 - 23 Mai 2021

Dacă te fascinează evoluția tehnologiei și ești pasionat de gadget-uri, VR, mașini electrice și hibrid, roboți, drone și altele, te așteptăm la cel mai techy date al anului.Pregătim o serie de evenimente pe placul tău:
 - Business Summits | Radisson Blu Hotel | 18 - 21 mai

- Conferințe premium cu speakeri internaționali și locali pe diferite teme legate de tehnologie» Tech Expo | Piața Universității | 21 - 23 mai

- Companiile expozante vin cu multă tehnologie pe metrul pătrat» Partner Events | 17 - 23 mai

Peste 65 de evenimente partenere organizate în diferite puncte din oraș.Sărbătorește alături de ceilalți 20.000 de pasionați la cel mai amplu festival urban de tehnologie din România!Detalii în curând pe www.techweek.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2021

CEL MAI MARE EVENIMENT DE SOCIAL MEDIA SI COMUNICARE ONLINE DIN ROMANIA

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward