Bucharest Design Meetup #7

La prima ediție din 2018 și a7a ediție a evenimentului, vă așteptăm într-un loc nou și fain, Qreator by IQOS și vă invitam să o cunoașteți pe 

  • BUCURESTI - Qreator by IQOS
  •    28 Februarie 2018

La prima ediție din 2018 și a7a ediție a evenimentului, vă așteptăm într-un loc nou și fain, Qreator by IQOS și vă invitam să o cunoașteți pe Andra Popovici, o ilustratoare excepțională ????

https://www.instagram.com/andrapopovici/
http://www.andrapopovici.com/

Ne-ar ajuta dacă ați completa formularul de RSVP aici https://goo.gl/forms/lSpGupEpVfr9OF222

✊ MANIFESTO ✊

???? Bucharest Design Meetup este o întâlnire ce are loc lunar, într-un format informal, într-un loc interesant, fără prezentări sau speakeri, microfoane, boxe, proiectoare sau PPT-uri.

???? Fie că ești User Experience Designer, User Interface Designer, Visual Designer, Graphic Designer, Game Designer, Web Designer, etc. - acest eveniment este pentru tine.

❤️ Vino să iei pulsul comunității de design din București, să cunoști oameni noi și să dezbați subiecte de care ești pasionat(ă), un pretext bun pentru a bea ceva împreună.

???? Fiecare participant este și speaker, și ascultător, informația circulă liber iar grupurile de discuții se formează și reformează în jurul unor idei sau a unor oameni. De asemenea în cadrul fiecărui eveniment încercăm să promovăm un designer local.

???? Nu există sponsori, reclame, vânzări de produse, recrutare ascunsă, taxa de participare sau consumație gratuită, dar există mulți oameni faini.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward