Brand RO 2016

Eveniment dedicat brandurilor romanesti, proprietarilor acestora si celor care pun umarul la construirea lor.

  • Bucuresti - Galateca
  •    13 Septembrie 2016

Eveniment dedicat brandurilor romanesti, proprietarilor acestora si celor care pun umarul la construirea lor.

BrandRo reuneste specialisti in branding, manageri si antreprenori, profesionisti din domeniul marketingului si al publicitatii intr-un eveniment ce aniverseaza in premiera cele mai puternice branduri romanesti. In cadrul evenimentului se lanseaza rezultatele studiului Unlock Market Research, al celor mai puternice 100 de branduri romanesti si cartea cu acelasi nume, doua proiecte originale prezentate si sustinute de revista Biz.

*Inscrierea la BrandRo este gratuita si se face prin rezervarea si confirmarea unui loc in sala.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot