BPM EE FORUM National Conference 2015

Marți, 15 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, la Hotelul Double Tree by Hilton, va avea loc BPM EE Forum National Conference 2015. Evenimentul este dedicat cercetătorilor și specialiștilor din domeniul BPM, din România.

  • BUCURESTI - Double Tree by Hilton
  •    15 Decembrie 2015

Marți, 15 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, la Hotelul Double Tree by Hilton, va avea loc BPM EE Forum National Conference 2015. Evenimentul este dedicat cercetătorilor și specialiștilor din domeniul BPM, din România.

BPM EE Forum National Conference 2015 este o conferință axată pe acoperirea tuturor aspectelor de BPM, respectiv teorie, modele, tehnici, sisteme și studii emipirice. De asemenea, aceasta se va baza pe discuții științifice, tutoriale și discursuri venite din partea celor mai cunoscuți reprezentanți ai domeniului BPM din lume. Nu vor fi uitate studiile de caz reale și poveștile de succes ale unor end-useri și provideri, realizate sub forma unor sesiuni de traning gratuite. Scopul evenimentului este de a prezenta cele mai bune concepte de business process management și tehnologia prin care ele funcționează, într-un format de calitate și de interes practic pentru audiență.

Ediția de față propune o focusare de tip Master Class asupra modalității de manageriere a unui proiect BPM și asupra modalității de lucru eficiente în BPMN 2.0. Aceste activități vor fi susținute de speakeri și traineri cu experiență, precum și de companii importante din domeniul software sau al tehnologiei BPM.

Participarea în cadrul BPM EE Forum National Conference 2015 este gratuită, pe bază de înscriere pe site. Locurile sunt limitate, deci înscrierea trebuie făcută cât mai repede.


Programul evenimentului este următorul:

Marți, 15 decembrie 2015, la Double Tree by Hilton, str. Neva Traian, nr. 3 A

09.30 – Înregistrarea Participanților

10.00 –  11:30 – Conferința principală și discuții cu profesioniști din domeniu

11:30 – Networking Coffe-break

11:45 – 12:30: povești despre BPM și Masă Rotundă interactivă

12:30 – Pauza de masă

13.30: Închiderea Evenimentului


De ce este utilă participarea în cadrul BPM:

  • pentru a înțelege domeniul BPM cu ajutorul noțiunilor teoretice și, mai ales, a studiilor de caz și activităților practice;
  • pentru a învăța să lucrezi cu BPMN 2.0;
  • pentru a interacționa cu profesioniști din domeniu;
  • pentru a te inspira din poveștile de succes, strategiile și tacticile folosite de către profesioniști din domeniu;
  • pentru a cunoaște și interacționa cu persoane cu aceleași pasiuni și în aceeași arie de activitate ca și tine;
  • pentru a împărtăși, la rândul tău, experiența proprie din această arie de activitate;
  • pentru că se focusează pe redarea unui conținut de calitate și util.

BPM sau Business Process Management reprezintă o soluție software structurată ce ajută la modelarea și optimizarea activităților curente, cu accent pe cele repetitive, ale unei companii, precum și la facilitarea interacțiunilor umane interne și externe ale acesteia.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward