Biz Innovation Forum

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta.

  • BUCURESTI - Cinema City 4DX, Mega Mall, Bucuresti
  •    20 Mai 2015

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Intre invitatii conferintei se numara  atat profesionisti internationali care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie.

Vei intelege conceptul de design thinking. Vei cunoaste profesionisti internationali. Vei afla strategii si metode de aplicare a inovatiei. Vei afla best practice-ul din domeniul inovatiei. Vei imbunatati performantele propriului business. Vei intelege conditiile de piata si iti vei adapta propria metoda de inovare.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de a crestere a performantei companiei, DESIGN THINKING, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward