Biz Innovation Forum 2020

Vino și descoperă puterea inovației! Vei afla care este realitatea în domeniul în care lucrezi și cum poți identifica inovația potrivită companiei tale. Vei învăța strategiile și metodele de aplicare a inovației. Descoperă cum poți îmbunătăți performanțele propriului business!

  • BUCURESTI - Mezanin
  •    25 Martie 2020

Biz Innovation forum reunește profesioniștii recunoscuți pentru spiritul inovator cu manageri care își doresc să aducă un plus companiei în care lucrează. Descoperă viziunea care duce afacerile la următorul nivel.
Vino la Biz Innovation Forum şi află inovaţiile şi modele de business care schimbă lumea!

Până la actualizarea datelor noii ediții vă invităm să vedeți programul conferinței din 2019: https://bizinnovationforum.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward