Bitcoin

Prin workshop-urile pe care le tinem ne propunem sa oferim informatii despre moneda digitala Bitcoin cat si protocolul Bitcoin.

  • BUCURESTI - Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica
  •    18 - 20 Iunie 2014

Poate participa oricine este interesat de Bitcoin sau doar curios si vrea sa afle mai multe. Nu avem numar limitat de locuri va asteptam in numar cat mai mare.

Ce ne propunem?

  • Promovarea si sustinerea Bitcoin ca moneda si protocol, educarea oamenilor despre Bitcoin si sa reprezentam legatura intre presa/media si Bitcoin.
  • Prin workshop-urile pe care le tinem ne propunem sa oferim informatii despre moneda digitala Bitcoin cat si protocolul Bitcoin.
  • Motivul pentru care Bitcoin nu este inca adoptat in masa este ca oameni nu au o intelegere foarte buna a acestuia. Noi ne propunem sa rezolvam aceasta problema.
  • Standardizarea Bitcoin. In momentul actual Bitcoin este folosit ca moneda digitala. Fiind o entitate non-politica acesta este sustinut de cod si comunitate, ceea ce inseamna ca poate fi atat de bun cat este codul care il sustine.
  • Cresterea comunitatii Bitcoin. Oricine este interesat de Bitcoin poate sa faca parte din comunitate. Cu cat este mai mare comunitatea cu atat va fi mai puternic.
  • Protocolul Bitcoin. Cea mai importanta inovatie nu este moneda digitala Bitcoin, ci protcolul Bitcoin care poate avea aplicatii in multe zone tehnologice si sociale, motiv pentru care ne propunem sa organizam hackatoane exclusiv Bitcoin, iar mai tarziu un incubator.

Inscrierea se poate face pe http://workshop.rosedu.org/2014/sesiuni/bitcoin

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward