Big Data – Analytics – Cloud vs Warehouse – Inteligență Artificială

Participând la eveniment, vă puteți pune la curent cu toate aspectele legate de provocările actuale generate de Big Data și de noile tehnologii precum: Cloud Computing, securitatea cibernetică, Analytics, Data cleansing, managementul infrastructurii critice, IT - as- a- Service etc.

  • BUCURESTI - Institutul Bancar Român
  •    19 Mai 2017

Cum, ce și când să strângem, să calculăm și să stocăm

Cea de-a III-a ediție

Evenimentul va avea loc în data de Vineri, 19 Mai, la Institutul Bancar RomânStrada Negru Voda nr.3, Sector 3, București, Sala I „Mitiță Constantinescu”, Corp C, et 2, cu începere de la ora 09:30.

Participând la eveniment, vă puteți pune la curent cu toate aspectele legate de provocările actuale generate de Big Data și de noile tehnologii precum: Cloud Computing, securitatea cibernetică, Analytics, Data cleansing, managementul infrastructurii critice, IT - as- a- Service etc.

Este piața românească pregătită să adopte programele și normele UE pentru Big Data? Este volumul de date suficient de mare încât să justifice o asemenea investiție? Suntem pregătiți să facem un salt către necunoscut? Acestea sunt doar cateva dintre aspectele asupra cărora conferința noastră va încerca să facă lumină. Vom găzdui o dezbatere cu reprezentanții entităților din sectoarele public și guvernamental dar și cu marii furnizori de utilități, telco, apărare, transport & logistică și cu entități private a căror muncă implică un volum foarte mare de date, tocmai pentru a identifica cea mai bună metodă de implementare a BI și Big Data, pentru a obține cât mai multe avantaje de la această tehnologie.

Mai multe detalii vă sunt oferite la www.ibusinessevents.ro 

De asemenea, ne vom bucura împreună de participarea partenerilor noștri care au dat valoare și ne-au sprijinit în conturarea evenimentului: Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), Institutul Bancar Român (IBR), dar și a furnizorilor de tehnologie IT.

Participarea la eveniment se face pe baza înregistrării prealabile la: https://ibusinessevents.ro/register/

Programul evenimentului:

09:30 - 10.00  - Cafea de întâmpinare

10:00 - 10:10 - Cuvânt de bun venit

10:10 - 10:30 - Vocea analistului

10:30 - 10:50 - Prezentare partener - ESRI Romania

10:50 - 11:15 – Prezentare partener - Infoworld

11:15 - 12:45 - Dezbatere

Speakeri invitați:

- George Sârbu, Consilier Ministru, Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională,

- MAI,

- STS,

- Toma Cîmpeanu, CEO ANSSI,

- Yugo Neumorni, Președinte CIO Council și Director IT Hidroelectrica,

- Simona Șandru - șef Birou Plangeri Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP),

- George Bălăiți - șef Serviciul Control Operatori ANSPDCP,

- Daniel Gruia, membru CIO Council,

- reprezentant ANCPI,

- reprezentant Direcția Topografică Militară (DTM),

- reprezentanți furnizori de tehnologie, parteneri ai evenimentului.

12:45 - 13:15 – Prezentare studiu de caz

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward