Azure Adoption Workshop

Microsoft și Zitec vă invită la Azure Adoption Workshop, adresat companiilor de tip ISV - Independent Software Vendor. 

  •    24 Noiembrie 2020

Această sesiune se va concentra pe definirea unei metodologii practice de adoptare a cloud-ului Microsoft Azure și transpunerea acesteia în implementări reale, tangibile. Veți afla răspunsuri la toate întrebările tehnice, dar și bune practici, greșeli de evitat și informații reale din experiența CTO-ul Zitec, Lucian Daia. 

Vom aborda următoarele subiecte: 

  • Definirea unei strategii de migrare și a unei arhitecturi bazate pe cloud;
  • Instrumente și metode disponibile pentru a vă ajuta să migrați către Azure;
  • Alegerea unui set adecvat de servicii pentru aplicațiile dvs.;
  • Optimizarea și gestionarea costurilor de infrastructură. 


Workshop-ul va avea loc online, în data de 24 noiembrie, de la ora 10:00.

Detalii despre agenda și înscriere aici: https://zitec.com/azure-adoption-workshop/   

Introduceți evenimentul în

Zitec

Zitec

15 ani de experiență în furnizarea soluțiilor software personalizate și a strategiilor de marketing digital Venituri de 5 mil. Euro în 2017 Locul 3 în Europa prin numărul de Ingineri certificați Zend 400 de proiecte dezvoltate în peste 15 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Italia și Româ...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward