Avangate Tech Sessions: Despre management de produs și recunoaștere internațională

Avangate, lider în piața de soluții eCommerce pentru producători de software, SaaS și servicii online, anunță un nou eveniment din seria Avangate Tech Sessions. Întâlnirea “Product Management - Building Value from Startup to International Recognition”, condusă de Adriana Iordan (Avangate) și invitatul Vladimir Oane (Hootsuite), are loc pe 19 iunie la TechHub Bucharest, începând cu

  • BUCURESTI - TechHub
  •    19 Iunie 2014

Avangate, lider în piața de soluții eCommerce pentru producători de software, SaaS și servicii online, anunță un nou eveniment din seria Avangate Tech Sessions. Întâlnirea “Product Management - Building Value from Startup to International Recognition”, condusă de Adriana Iordan (Avangate) și invitatul Vladimir Oane (Hootsuite), are loc pe 19 iunie la TechHub Bucharest, începând cu ora 17.00.

Workshop-ul încurajează interacțiunea și schimbul de strategii eficiente în managementul de produs, de la evaluarea oportunităților până la lansări pe piață și măsurarea valorii generate de noile funcționalități.

Agenda întâlnirii cuprinde trei sesiuni. Prima parte, condusă de Vladimir Oane (Hootsuite), se va concentra pe definirea produsului potrivit, agreat de toate părțile implicate, de la echipa de dezvoltare până la clienții interni și externi, parteneri și investitori. Vladimir Oane este unul dintre fondatorii UberVU, companie achiziționată în 2013 de către Hootsuite, cu o experiență semnificativă atât în Product Management cât și în design de produs.

Adriana Iordan, Senior Director, Product Management în Avangate, va oferi exemple concrete în definirea și management-ul unui roadmap de produs. Prezentarea va include pașii necesari în realizarea roadmap-ului, validarea, prioritizarea și implementarea acestuia, de la idee, până la strategia de produs și lansarea pe piață.

Seminarul se va încheia cu o sesiune de discuții libere în care ambii prezentatori vor răspunde la întrebări, explorând alături de cei prezenți provocările rolului de product management . Totodată, moderatorii workshop-ului din 19 iunie vor împărtăși din experiențe lor legate de construirea produselor de success la nivel internațional.

“În cadrul întâlnirii din programul Avangate Tech Sessions vom vorbi despre câteva dintre practicile pe care le folosim fiecare dintre noi în a defini și gestiona planul de dezvoltare al unui produs. Ne vom concentra pe tactici de detaliere a specificațiilor ce pot genera valoare în evoluția de la startup la produse recunoscute international. Consider că această întâlnire este și o oportunitate să auzim idei și experiențe diferite care să ne ajute în activițătile zilnice de product manageri, rol care trebuie încurajat mai mult in România”, menționează Adriana Iordan, Senior Director, Product Management Avangate.

Întâlnirea din 19 iunie se adresează manager-ilor și design-erilor de aplicații software ce vor să descopere si să se perfecționeze în gestionarea unui produs ca un întreg, de la concepție până la vânzare și post-vânzare.

Participarea la eveniment este gratuită, însa locurile sunt limitate. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina de înregistrare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward