Atelier Antreprenoriat (1/8) Atitudine & Viziune Antreprenorială

Credem în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele lor! 

  • BUCURESTI - Calea Dorobanților, 42
  •    23 Martie 2019

Credem în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele lor!
De două ori pe an (primăvara și toamna) selectăm câte 25 de companii și le sprijinim să-și depășească cele patru bariere în scalare. Una din bariere este lipsa modelelor și metodelor de scalare. Prin Ateliere de Antreprenoriat Scale-Up le oferi acces antreprenorilor selectați să învețe din metodele companiilor lider de piață printr-o serie de ateliere dedicate.

Mai multe despre modelul Antreprenoria aici www.antreprenoria.ro

Cum te ajută Ateliere găsești aici www.antreprenoria.ro/ateliere

Vino să scalezi acolo unde visezi vino la Ateliere de Antreprenoriat ediția aXIIIa (martie - iunie 2019)!

09:00 - 09:30 - întâmpinare (minipatiserie și cafea) 09:30 - 13:30 - Traning Atitudine și Viziune Antreprenorială (Silviu Hotăran) 13:30 - 14:30 - prânz 14:30 - 16:00 - Invitat Vorbitor 1 - Wargha Enayati 16:30 - 18:00 - Invitat Vorbitor 2 - Lucia Costea

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward