ASP.NET MVC 6 What's new & Build an Intelligent Bot to Interact with your Users

Boții sunt un trend de top în 2017. Pentru înțelegerea limbajului natural al utilizatorilor, în scopul identificării cerințelor acestora, este necesar un sistem suficient de complex de inteligență artificială. 

  •    14 Martie 2017

Boții sunt un trend de top în 2017. Pentru înțelegerea limbajului natural al utilizatorilor, în scopul identificării cerințelor acestora, este necesar un sistem suficient de complex de inteligență artificială. Acest workshop își propune furnizarea informațiilor necesare, precum și practicarea acestora, astfel încât participanții să înțeleagă cum funcționaează Microsoft Bot Framework împreună cu Language Understanding Intelligent Service (luis.ai) și să dezvolte un bot inteligent pentru Skype, Slack, Facebook, SMS-uri și altele.

Workshop-ul cuprinde 2 prezentări:

  1. ASP.NET MVC 6
    Prezentator: Andrei Ignat,http://msprogrammer.serviciipeweb.ro/ 
  2. Build an Intelligent Bot to Interact with your Users

Prezentator : Sorin Peste ,Microsoft, https://github.com/neaorin/BotFrameworkDemo

Pentru mai multe detalii despre eveniment și pentru înscriere, puteți accesa: https://www.meetup.com/Bucharest-A-D-C-E-S-Meetup/events/235101183/

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward