ASP.NET MVC 6 What's new & Build an Intelligent Bot to Interact with your Users

Boții sunt un trend de top în 2017. Pentru înțelegerea limbajului natural al utilizatorilor, în scopul identificării cerințelor acestora, este necesar un sistem suficient de complex de inteligență artificială. 

  •    14 Martie 2017

Boții sunt un trend de top în 2017. Pentru înțelegerea limbajului natural al utilizatorilor, în scopul identificării cerințelor acestora, este necesar un sistem suficient de complex de inteligență artificială. Acest workshop își propune furnizarea informațiilor necesare, precum și practicarea acestora, astfel încât participanții să înțeleagă cum funcționaează Microsoft Bot Framework împreună cu Language Understanding Intelligent Service (luis.ai) și să dezvolte un bot inteligent pentru Skype, Slack, Facebook, SMS-uri și altele.

Workshop-ul cuprinde 2 prezentări:

  1. ASP.NET MVC 6
    Prezentator: Andrei Ignat,http://msprogrammer.serviciipeweb.ro/ 
  2. Build an Intelligent Bot to Interact with your Users

Prezentator : Sorin Peste ,Microsoft, https://github.com/neaorin/BotFrameworkDemo

Pentru mai multe detalii despre eveniment și pentru înscriere, puteți accesa: https://www.meetup.com/Bucharest-A-D-C-E-S-Meetup/events/235101183/

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward