ApTI Offline Night

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

  • BUCURESTI - Apti Digital Hub
  •    14 Decembrie 2018

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

ncă de la intrare, te încălzim cu vin fiert, nuci și cozonac. 
- După ce te acomodezi și te punem la curent cu ultimele vești digitale, ai ocazia să vezi și să auzi prezentările noastre (le începem pe la ora 18:00):
- facem un scurt și cuprinzător raport al activității ApTI pe 2018, cu bune și cu rele;
- îi cunoști pe colegii noștri de la Centrul pentru Inovare Publică și afli cu ce se ocupă ei zi de zi;
- vezi cu ce s-au ocupat colegele de la Mediawise Society în anul ce se încheie.

În afară de lucrurile semi-serioase, suntem în atmosferă de sărbătoare și te animăm cu o tombolă cu premii. La tombola norocoasă, vei putea cumpăra o tragere, două sau mai multe. Avem premii simbolice - prozaice sau amuzante, depinde cum ți-o fi norocul: tricouri, măști Anonymous, camere video de supraveghere fake, huse anti-RFID etc.! Biletele de tombolă pot fi cumpărate și în Bitcoin și nu ne supărăm dacă adaugi o donație la prețul lor ;-)

Ce să mai, te așteptăm deci pe la noi în 14 decembrie, oricând poți începând de la ora 17:30! Nu trebuie să ne anunți că vii, dar ne poți scrie/întreba/sugera/lăuda la [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward