Ai suficiente informatii despre Augmented Intelligence?

Cauti o abordare inovativa asupra modului in care pot fi folosite datele - si implementand-o sa poti obtine un avantaj competitiv real?

  • BUCURESTI - Hotel Epoque
  •    26 Iunie 2019

Iti doresti sa oferi angajatilor tai puterea de a conduce organizatia catre urmatoarea etapa? Te asteptam la evenimentul AI in Action: Qlik Analytics Tour, unde vom explora impreuna modalitati revolutionare implementate de companiile din Romania cu ajutorul Platformei Qlik Sense® pentru a se transforma, reinventa si a ramane in topul leaderilor pietei.

Fii printre primii care afla despre capabilitatile Platformei Qlik, despre Cognitive Engine si Augmented Intelligence. Alatura-te unui grup de lideri pasionati de date si Analytics care au expertiza necesara si de la care poti invata.

Iti garantam ca vei pleca cu solutii si insight-uri de ultima actualitate cu care iti vei putea surprinde afacerea, colegii, partenerii de business si competitia. 

Fii alaturi de noi pentru a:

  • Afla cum functioneaza Qlik Sense pentru transformarea afacerii, de la functionalitati de baza si pana la cele mai avansate;
  • Descoperi puterea Augmented Intelligence ― Invata cum functioneaza AI cu Qlik Sense;
  • Afla de la clientii Qlik care obtin deja rezultate incredibile.

Afla mai multe despre Agenda evenimentului si despre primii speakeri confirmati aici: https://bit.ly/2wKgnYa 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward