A doua editie a Conferintelor Foundry

Grupul de firme Gemini Solutions, impreuna cu Gemini Foundry Inc, organizeaza in data de 27 februarie 2014 a doua editie a Conferintelor Foundry, avandu-l ca invitat special pe Romain Niccoli, co-fondatorul Criteo.

  • BUCURESTI - Hotel Marshal Garden
  •    27 Februarie 2014

Grupul de firme Gemini Solutions, impreuna cu Gemini Foundry Inc, organizeaza in data de 27 februarie 2014 a doua editie a Conferintelor Foundry, avandu-l ca invitat special pe Romain Niccoli, co-fondatorul Criteo.

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, Bucuresti.

Accesul la eveniment se va face pe baza invitatiei individuale. Pentru a primi invitatia va rugam inregistrati-va aici: http://gemsfoundry.com/signup.php

Romain Niccoli, invitatul special al conferintei

Romain Niccoli este Chief Technical Officer si Co-fondator al Criteo, unul dintre cele mai de succes startup-uri europene din ultima decada. Cu un background solid in software development si team management, acesta a avut o influenta decisiva in evolutia Criteo. Romain a castigat o vasta experienta tehnica, detinand de-a lungul timpului pozitii de coordonare in companii de calibrul Microsoft.

Criteo – cel mai de succes “tech story” al ultimilor ani

Fondat in 2005, Criteo este probabil cel mai de succes “tech story” al ultimului deceniu. In ultimii zece ani, Criteo a devenit o companie de nivel global, care permite clientilor sai, din zona e-commerce, sa transmita personalizat si eficient informatii catre eventuali cumparatori. Criteo transmite anunturi customizate in timp real, folosind algoritmi software de predictie, relationati cu o analiza amanuntita legata de intentia si obiceiurile de cumparare ale consumatorilor.

In prezent, Criteo activeaza in 37 de tari si are 15 birouri in intreaga lume. Mai mult, compania are parteneriate cu peste 4000 de clienti la nivel mondial.

Gemini Foundry Inc, incubator destinat startup-urilor din Romania

Pentru a veni in sprijinul antreprenorilor din mediul IT din Romania, Gemini Foundry Inc, un incubator destinat exclusiv startup-urilor din Romania, organizeaza o serie de conferinte ai caror invitati speciali sunt antreprenori si investitori straini, ce activeaza in companii puternice si competitive la nivel international.

Mai mult, Gemini Foundry ofera gratuit echipelor acceptate in programul de incubare spatiu de birouri la cheie, ajutor in managementul afacerii, mentorship tehnic, consultanta financiara si legala, dar si conexiuni cu fonduri de investitii din Silicon Valley. Aceste conexiuni se fac in mod personalizat pentru echipele ce vor prezenta atat ideea lor cat si progresul efectuat in cadrul programului de incubare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward