Descriere

Misiunea noastră este de a vă ajuta sa descoperiți potențialul neexplorat al datelor companiei dumneavoastră pentru a vă imbunătăți veniturile sau pentru a eficientiza costurile operaționale.

Cu expertiza noastră unică variind de la Six Sigma, Analiză de Afaceri, si Analiza Avansată a Datelor, începem cu obiectivul organizației dumneavoastră și vă ajutăm să identificați ineficiențele care vă împiedică să obțineți o productivitate mai bună și un venit mai mare.

Viziunea noastră este ca orice partener al nostru, indiferent de mărime, să aibă acces la instrumentele software de care are nevoie pentru a înțelege cine sunt clienții acestuia și cât de eficiente sunt operațiunile sale pentru a putea lua decizii prompte în vederea fructificării oportunităților de pe piață și în același timp pentru a elimina ineficiențele din procesele sale operaționale.

Având o experiența cross-industrială și extensivă în proiectarea și implementarea strategiilor de analiză de date, vă ajutăm să identificați și măsurați cei mai importanți indicatori de perfomanță, vă ajutăm să înțelegeți datele care vă sunt disponibile, să construiți strategia și sistemele informatice de care aveți nevoie și vă ajutăm în proiectarea, implementarea și utilizarea acestora.

Pentru a ne asigura că dezvoltăm întotdeauna cele mai eficiente soluții, evaluăm și reutilizăm sistemele dumneavoastră existente (baze de date, CRMs, ERPs, etc), identificăm componentele lipsă și decidem împreună ce componente vor fi dezvoltate de noi, achiziționate de la parteneri software sau dezvoltate de dumneavoastră.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!