Descriere

Vauban este o companie independenta romaneasca specializata in furnizarea de servicii informatice si procese de business. Infiintata in anul 2007, Vauban implementeaza proiecte informatice pentru cele mai importante companii financiare in Romania patrunzand in mod progresiv pe piata din Europa. Incepand cu anul 2012, Vauban isi extinde portofoliul de servicii si solutii pentru a furniza servicii dedicate catre sectorul manufacturier. 

Cu 100 de angajati si peste 2,6 milioane euro cifra de afaceri, Vauban se adreseaza astazi unor piete specifice precum: Industria financiara, industria manufacturiera, telecom, utilitati, energie, FMGC si retail. In prezent Vauban a atins un stadiu de industrializare a proceselor si a proiectelor. Cresterea si loialitatea clientilor sai premium permit Vauban sa investeasca intr-o strategie operationala pe termen lung, pentru a dezvolta servicii si software-uri viitoare, care vor sustine strategia operationala de maine.

Vauban se lauda cu o dimensiune relevanta pentru a combina flexibilitate si capacitatea de a oferi pachete de servicii. Daca in prezent, clientii Vauban sunt localizati in principal in Bucuresti, 2013 si 2014 reprezinta pentru Vauban anii de extindere a serviciilor atat pe intregul teritoriu al Romaniei cat si in strainatate. 

Organizata in trei linii principale de business, Vauban livreaza servicii precum:

Consultanta: Asistenta tehnica cu delegare de consultanti prin proiecte Time&Material sau proiecte cu cost fix, la sediul clientului sau offsite;

Vauban Service Delivery Center: Externalizare servicii IT si hosting; Mentenanta evolutiva si corectiva si suport tehnic (nivel 1/2/3); managementul aplicatiilor;

Aplicatii de business: parteneriate cu editori premium de software; expertiza si capacitate de a implementa know how de business si a asigura mentenanta. 

Un centru de Competente dedicat BI si CRM consolideaza catalogul de servicii prin utilizarea celor mai noi tehnologii. 

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!