Descriere

SC Dualnis Winrar SRL este o companie cu capital privat integral romanesc avand ca obiect de activitate  arhivarea si administrarea documentelor.

Specializata si autorizata de catre Arhivele Nationale ale Romaniei sa efectueze lucrari de prelucrare arhivistica, legatorie a documentelor, depozitare si pastrare arhiva, utilizare documente detinute, compania dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Noi, echipa Dualnis Winrar, suntem dedicati pentru administrarea, prelucrarea, digitalizarea si distrugerea confidentiala a documentelor. Responsabilitatea nostra nu se opreste la obligativitatea de a respecta legile in vigoare, ci merge mai departe prin protejarea documentelor ce fac parte din patrimoniul national al Romaniei. Compania detine un centru de prelucrare arhivistica , un centru modern de scanare si depozite de siguranta  utilate  in conformitate cu cerintele A.N.R si I.G.S.U in vederea desfasurarii activitatii .

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!