Descriere

Încă de la înființare, PRODINF Software și-a propus să ofere clienților o soluție integrată pentru managementul organizațiilor din diverse industrii. Noi dezvoltăm aproape toate componentele, iar unele componente ale altor furnizori au fost integrate cu EMSYS - Enterprise Management System.

Ceea ce ne diferențiază de alți furnizori este faptul că teoria, cele mai bune practici generale și cele mai bune practici specifice industriei au fost abordate prin punerea în aplicare a instrumentelor de modelare și configurare EMSYS.

Practic, există o singură aplicație pentru toți clienții, nu există adaptări unice, iar noile versiuni ale programului sunt ușor de implementat. Prin urmare, numeroasele avantaje conduc la un cost total de achiziție minim în comparație cu aplicații similare.

De asemenea, a evitat o abordare modulară prin care datele trebuiau să fie auditate. În EMSYS, odată ce tranzacțiile sunt validate, toată procesarea este finalizată, iar câmpurile de date logice sunt auditate automat, fără efort uman.

Teoria sistemelor ERP este implementată în întregime, luând în considerare organizațiile complexe, legislația dinamică și o gamă largă de practici.

Aplicațiile companiei PRODINF Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!