Descriere

Power Net Consulting are 19 ani de expertiză, și este lider în proiectarea, externalizarea și integrarea de soluții IT convergente și un agregator de idei. Specializarea noastra principala este reprezentata de consultanta si implementare a solutiilor de securitate IT, cat si a serviciilor de consultanta in vederea alinierii cu cerintele GDPR.

Aplicațiile companiei Power Net Consulting

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Power Net Consulting

Oportunităţile oferite de tehnologia viitorului

PowerNet, companie cu capital integral românesc, a sărbatorit 19 ani de la înfiinţare, timp în care prin determinare şi activitate susţinută a reuşit să obțină o mare vizibilitate în domeniile de externalizare a serviciilor şi integrarea soluţiilor IT, concurând cu succes marile firme internationale.

Citește tot

GDPR: Compania americană Forcepoint vine cu soluții pentru protecția datelor personale, prin Power Net Consulting

Power Net Consulting România a devenit Partener Gold al Forcepoint - companie americană care oferă servicii de securitate web, e-mail, date și soluții de securitate mobile.

Citește tot

Inovare în domeniul kinetoterapiei și fitness-ului prin soluțiile propuse de Power Net Consulting

Conform previziunilor CCS Insight, piața echipamentelor inteligente de tipul ”smart wearables” va adopta noi soluţii de virtualizare şi va ajunge în  trei ani la o valoare de 34 mld.  dolari, ceea ce reprezintă 411 de milioane de unități care se vor livra în anul 2020. Pentru 2017, segmentul format din echipamente ”wrist-based” va domina numeric această piață, deținând 50% din cele 60 de milioane de unități destinate li

Citește tot