Descriere

Netbridge Services parte a grupului de investitii NCH Advisors ofera de peste 10 ani servicii de colocare si internet atat clientilor externi cat si firmelor specializate pe servicii online.

Viziune: Solutiile de virtualizare si serviciile aferente mediului online propuse de Netbridge Services aduc companiilor beneficii vizibile si masurabile in cresterea competitivitatii si profitabilitatii pe termen mediu si lung. Lider in domeniul solutiilor online in Romania, Netbridge Services isi propune cresterea continua a competentelor echipei sale de profesionisti.

Misiune: conceperea / implementarea de soluţii de virtualizare si colocare de servere fizice in propriul Data Center pentru cei mai infocati antreprenori / utilizatori ai mediului online si nu numai.

Valori: Expertiza si experienta: personalul tehnic insumeaza peste 15 de ani de experienta in hosting si virtualizare de servere. Avem toata gama de certificari tehnice Microsoft, VMWare si Red Hat.

  • > 75% din utilizatorii serviciilor online din Romania acceseaza unul din site-urile existente in data center (colocate sau virtualizate aici),
  • site-uri virtualizate: okazii.ro, trafic.ro, myjob.ro, ziare.com, 4tuning.ro, 220.ro, cinemagia.ro, Sfatulmedicului.ro,
  • propriul Data Center, la nivel de TIER III (30 rack-uri, 300 servere fizice, 1500 servere virtuale),
  • aprobati pentru servicii PCI DSS pentru clientii nostri din domeniul financiar/bancar (Libra Internet Bank, Mobilpay).
  • 10 ani de experienta in furnizarea de servicii de hosting, colocare si virtualizare de severe

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!