Descriere

Înființată în anul 2000 în Senigallia, din ideea a doi antreprenori vizionari care cred cu tărie în transformarea digitală a afacerilor, Namirial este o companie multinațională care oferă soluții software și servicii digitale de încredere pentru digitalizarea companiilor din sectorul privat și a organizațiilor din administrația publică.

Serviciile și soluțiile Namirial sunt agregate într-o singură platformă care include aplicații pentru identificarea și autentificarea utilizatorilorfluxuri de lucru pentru gestionarea semnăturilor, furnizarea certificatelor pentru generarea semnăturilor electronice și sigilii electronice, proceduri de arhivare pe termen lungsoluții de facturare electronică și servicii de comunicare certificată.

Servicii digitale de încredere

Serviciile digitale de încredere, domeniul de activitate principal al companiei Namirial, reprezintă o evoluție a Managementului Tranzacțiilor Digitale (DTM). DTM este o categorie de produse cu creștere rapidă, ce permite companiilor și instituțiilor să elimine complet fluxurile de hârtie. Adoptarea DTM permite scurtarea ciclului de viață al tranzacțiilor, promovarea eficienței prin eliminarea tuturor costurilor de tipărire, livrare și gestionare a hârtiei și sprijinirea responsabilității sociale și corporative.

DTM reprezintă factorul de inițiere a transformării digitale, iar Namirial se numără printre principalii furnizori internaționali datorită platformei sale eSignAnyWhere, utilizată zilnic de sute de mii de utilizatori pentru un total de aproximativ 2 miliarde de tranzacții pe an.

Soluții software verticale

Acestea sunt soluții verticale care au scopul de a digitaliza clienții în ceea ce privește segmentele de piață sau domeniile de activitate. În special, oferta Namirial conține o serie de aplicații destinate profesioniștilor din domeniul contabilității și IMM-urilor (sisteme de management integrate), software destinat sectoarelor de construcție și proiectare arhitecturală (clădiri și construcții), o platformă inovatoare de evaluare cibernetică pentru IMM-uri, capabilă să realizeze evaluarea amenințărilor cibernetice ale unei organizații (apărare cibernetică) și o platformă web pentru gestionarea ciclului de activitate generat în cadrul departamentului de resurse umane (Management HR).

Aplicațiile companiei Namirial

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!