Descriere

Mnemos este companie de IT românească, cu sediul în Constanța.

Soluția noastră principală, Synapsa Cloud ERP, este soluția practică și complexă pentru producție, servicii, utilităti, distribuție și retail, pentru firmele mici și medii din România, de la start-up-uri ambițioase și până la companiile cu mii de salariați.  

De-a lungul timpului am creat diferite generații de aplicații. Am studiat necesitătile clienților, am definit arhitectura bazelor de date, ne-am imaginat interfețele și designul. Am scris mult cod. Am implementat sisteme informatice, am creat sisteme de asistență și suport. O mulțime de oameni au folosit și folosesc aplicațiile noastre.

Începând din 2011 am transformat toate aplicațiile din protofoliu din vechile tehnologii client-server în aplicații web-based, păstrând același nivel de complexitate, viteză de operare și ergonomie.

Alte soluții dezvoltate de noi sunt pentru Resurse Umane, Managementul Documentelor, dar și soluții personalizate pentru CRM sau industrii de nișă, cum ar fi pentru servicii aeroportuare sau pentru administrarea rețelei de internet prin fibră optică.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!