Descriere

...am rescris ADN-ul solutiilor WMS...

Mantis, principalul furnizor European de solutii informatice pentru logistica, cu peste 20 de ani experienta, vine in sprijinul companiilor mari sau medii aflate intr-o continua crestere si schimbare, prezente in mai mult de 20 de tari din Europa, Rusia/CIS, America de Nord si Orientul Mijlociu.

Peste 500 de companii de top activand in diverse domenii (3PL/4PL, retaileri, distribuitori, producatori) se bazeaza pe solutiile oferite de Mantis in executia, controlul si optimizarea activitatilor logistice si de depozitare.

Logistics Vision Suite este o suita de aplicatii software integrate intr-o platforma unica avand in centrul sau solutia WMS (Warehouse Management System).

Mantis completeaza aceasta suita cu o serie de module pentru automatizarea depozitelor constand intr-o combinatie de sisteme si tehnologii (Voice Picking, Pick/Sort-to-Light, Pick-to-Cart, RFID, etc.) care au fost imbunatatite semnificativ si oferite ca solutii la cheie.

Mai mult decat atat, platforma companiei include un middleware (WCS) care permite o integrare facila cu echipamentele de manipulare automata (ASRS, conveioare, sortatoare, linii de ambalare, sisteme de paletizare, rafturi dinamice de depozitare, etc.).

...Prezenta locala / Expertiza internationala...

 

Aplicațiile companiei Mantis Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!