Descriere

Sunteti in cautarea unui loc de munca? Daca da, atunci ati ajuns in locul potrivit.

Cel mai facil mod de a cauta un loc de munca este de a aplica la joburile listate pe unul din numeroasele site-uri de joburi. Problema este ca fiecare din aceste site-uri functioneaza complet independent. O persoana care cauta un job trebuie sa parcurga cat mai multe din aceste site-uri, sa-si creeze un profil si un CV si sa caute pe fiecare site in parte. Acest lucru presupune sa completeze criteriile de cautare pe fiecare site si sa parcurga listele paginate rezultate in urma cautarii.

JobsFinder vine in sprijinul dumnevoastra, scurtand timpul de cautare pentru un job. Cum ? Foarte simplu, in loc sa cautati pe fiecare site de joburi in parte, cu JobsFinder este suficient sa definiti un singur filtru de cautare si veti putea realiza cautarea simultan pe toate site-urile. In plus toate rezultatele cautarii vor fi afisate intr-o singura lista, asadar nu mai trebuie sa parcurgeti pagina cu pagina listele de pe fiecare site.

In plus, cu JobsFinder puteti compara doua sau mai multe joburi, avand posibilitatea sa le deschideti simultan si sa sa studiati detaliile despre fiecare. In acest fel puteti decide mai usor care job se potriveste mai bine cu experienta si cunostintele dumneavoastra.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!