Descriere

Prezentarea Companiei

Jiratech este o companie românească concentrată pe cercetare și dezvoltarea de tehnologii digitale și emergente, fondată în 2017. Ne mândrim cu colaborările cu antreprenori experimentați pentru a livra produse la înalte standarde de calitate, de integritate și de securitate, folosind tehnologii de ultima ora.

Valori și misiune

Noi credem că rolul tehnologiei este construi legături între om, mașină și alți oameni, dar și de a elimina barierele din calea învățării practice și eficiente . Misiunea noastră este de a construi un viitor unde inteligența umană și cea a mașinii colaborează în armonie pentru a oferi servicii de încredere pentru comunitate.

Valorile noastre sunt:

    • Responsabilitate - pentru toată informația dobândită pe parcurs

 

  • Colaborare -  abordarea colaborativă în rezolvarea problemelor complexe
  • Învățare continuă - este o piatra de temelie pentru o afacere în continuă dezvoltare
  • Grija pentru tehnologie - Găsirea soluției optime consultând toate variantele, din perspectiva imaginii de ansamblu

 

 

Specializări

Specializările noastre constau în:

  • Cercetare și proiectarea prototipurilor cu tehnologii de următoare generație (”cutting-edge”), incluzând web descentralizat, sisteme adaptive profunde (”deep learning”), sisteme de percepție vizuală coordonate de mașină (”machine vision”),  instalări auto-scalabile și autonome (”autonomous deployments”).
  • Crearea și creșterea produselor de înaltă tehnologie (”state of the art”) de la concept la scalare
  • Oferirea de servicii complete de dezvoltare de produse software
  • Consultanță tehnică pentru automatizarea proceselorPilonii viziunii noastre: învățare și automatizare.

Folosind infrastructura noastră tehnologică și logistică de vârf, care acționează ca un cadru pentru construirea produselor scalabile și adaptabile funcțional și cu o amprentă redusă de cost asupra mediului înconjurător.

În slujba procesului de livrare punem o gamă largă de instrumente de calitate, de la inspecția continuă înainte de publicarea codului, urmărirea și raportarea automată a evenimentelor către experții noștrii, prin canale digitale centralizate. Prin urmare, avem capacitatea de a construi produse cu sistem imunitar, care să se adapteze la cererea fluctuantă și care să permită luarea deciziilor pe baza unor date noi și precise, cu feedback-ul clienților.Asigurarea calității din ziua zero. 

Calitatea este o piatră de temelie pentru orice afacere înfloritoare în era digitală.

Utilizăm standarde deschise pentru conducte de generare automată de coduri și testare automată, schele bazate pe contracte, inclusiv OpenAPI, gRPC și GraphQL, pentru a reduce timpul de introducere pe piață și pentru a crește mentenanța MVP.

Pentru a accelera dezvoltarea în continuare, am proiectat și întreținem o gamă largă de servicii de compilare, instalare și monitorizare -  scalabile, robuste, adaptabile. În acest fel, ne asigurăm că cerințelor clienților sunt compuse și ajustate pe baza unui prototip funcțional al arhitecturii, sistemului sau aplicației dorite.Disciplină și capabilități.

Jiratech are capabilitati dovedite în livrarea produselor agnostice în materie de platforma pe care rulează, fie pe o infrastructura nativa de cloud, desktop, in browser, fie pe mobil, aplicații IoT. Disciplina noastră este sa oferim diferențiator tehnic prin construirea de sisteme augmentate cu tehnologii emergente, precum blockchain, deep learning, machine vision.

 

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!