Descriere

Furnizam clientilor nostri o gama completa de servicii de dezvoltare software, aplicatii comerciale, precum si programare la cerere dupa specificatii, continand cele mai noi elemente si tehnologii de dezvoltare software.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor  si exigentelor clientilor nostri n-am extins intens capacitatile ajungand sa excelam in multe domenii si tehnologii.Orice nou proiect implică toate aspectele unui proces de dezvoltare de software.

Acestea includ: prototipuri, design, programare, teste, instalare şi mentenanţă. Pe întreg parcursul procesului de dezvoltare al unui produs punem accentul pe calitate.

Noi lucrăm împreună cu clienţii noştri pentru a determina cele mai bune soluţii tehnice; combinăm cunoştinţele tehnice, economice şi industriale pentru a asigura calitatea aplicaţiilor.

Dezvoltam in principal solutii pt platformele Windows, folosind cu precadere tehnologii si produse Microsoft cum ar fi ADO.NET, ASP.NET, SQL SERVER aflandu-ne  in plin proces de a deveni Microsoft Certified Partner.

Am acumulat o experienta ampla in domeniul aplicatiilor  cu baze de date, si Client Server . De asemenea am dezvoltat numeroase aplicatii Web (situri si portaluri) .

O ramura aparte o constituie dezvoltarea de controale (Windows Forms si Web Forms) pentru .NET. Cu o excelenta comportare in Design-Time aceste controle au accelerat foarte mult viteza de dezvoltare a aplicatiilor noastre. Create pentru a fi intuitive si ergonomice ele asigura o experienta foarte placuta utilizatorilor.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!