Descriere

Platforma Extended este una dintre cele mai vechi platforme eCommerce de pe piata online din Romania, cu peste 100 de magazine online dezvoltate. Extended dispune de sute de functionalitati si integrari cu servicii externe: de la firme de curierat si procesatori de plati online si pana la ERP-uri sau eMAG Marketplace. Impreuna, aceste functionalitati sunt necesare pentru crearea unui magazin online cu fluxuri complet automatizate.

Platforma eCommerce Extended se afla intr-o continua dezvoltare, conform cerintelor pietei eCommerce din Romania, si are ca scop principal livrarea de rezultate notabile pentru clientii sai. Toate acestea sunt realizate datorita echipei din spatele platformei, o echipa care dispune de o vasta experienta in domeniul eCommerce si un know-how acumulat in cei peste 10 ani de activitate.

Magazinele online dezvoltate cu ajutorul Extended tranzactioneaza anual milioane de Euro si livreaza zeci de mii de produse clientilor sai, prin intermediul solutiilor si serviciilor integrate in platforma:

  • Procesatori de plati online si solutii de creditare in rate fara dobanda;
  • Curieri integrati cu emitere de AWB automat;
  • Tool-uri de marketing si analiza asupra vizitatorilor si clientilor din magazin;
  • Comparatoare de preturi;
  • Actualizari de preturi si stoc prin feed-uri procesate automat;
  • Marketplace-uri cu fluxuri automatizate pentru transferul de comenzi, clienti sau produse (pret, stoc, descrieri etc.);
  • Integrare automatizata ERP sau gestiunea de stocuri: https://www.extended.ro/integrare-erp/

Esti gata sa incepem?

Contacteaza-ne folosind formularul din aceasta pagina, iar unul dintre consultantii nostri iti va oferi toate detaliile despre platforma si iti va recomanda solutii optime pentru dezvoltarea magazinului tau online.

Aplicațiile companiei Extended

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Extended dispune de un modul complet automatizat pentru integrarea magazinelor online cu eMAG Marketplace

Extended pune la dispozitie magazinelor online un modul in cadrul platformei, complet automatizat, care faciliteaza integrarea cu eMAG Marketplace. Acesta asigura automatizarea fluxurilor de informatii din catalogul de produse, comenzi si clienti, astfel incat magazinele online sa-si optimizeze timpul de procesare a comenzilor, fara sa mai fie nevoite sa lucreze in 2 platforme simultan.

Citește tot