Descriere

Prezenta pe piata de software inca din 2006, CustomSoft s-a remarcat pe doua directii de business: e-commerce si software personalizat (web si mobil).

CustomSoft este creatorul platformei Eva e-commerce, aplicatie de top in acest domeniu pe piata din Romania, folosita printre de evoMAG.ro, Storepedia.ro sau TotulDespreMame.ro.
Eva este cea mai eficienta platforma e-commerce, avand ca atu principal automatizarea la maxim a proceselor de vanzare, promovare si marketing online, cat si logistica si gestiunea aferente.
Platforma este un sprijin atat pentru retaileri cat si pentru clientii finali, acoperind cu usurinta nevoile de mobilitate, fiind disponibila si pe mobil ca site responsive, dar si ca aplicatie mobila nativa.

CustomSoft este specializat in dezvoltarea aplicatiilor business in domenii ca e-commerce, automotive, retail, distributie, productie sau telecomunicatii.
Incercam sa abordam fiecare proiect plecand de la cerintele clientului, dar completand cu tot ceea ce este necesar astfel incat asteptarile clientului sa fie intotdeauna depasite.
Aducem cat mai multa plusvaloare clientului in bugetul pe care-l are la dispozitie.

Procedurile interne bine puse la punct asigura o calitate ridicata a serviciilor de analiza, dezvoltare, testare si management de proiect.
Clientii nostri confirma acest lucru, alegand in fiecare an sa lucreze din nou cu noi.
30% din proiectele noi sunt ale clientilor nostri cu care am mai lucrat, iar 40% sunt proiecte venite prin recomandari.

Aplicațiile companiei CustomSoft

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!