Descriere

Connections oferă companiilor posibilitatea de a se îmbunătăți și a se alinia la tendințele digitale actuale, folosind instrumente tehnologice pentru a-și spori KPI strategic și pentru a se adapta la provocările pieței globale.

Fondat în 2005 la București, Connections este un grup inovator european de companii de tehnologie. De-a lungul anilor, compania s-a reinventat de mai multe ori, a trecut prin diferite etape și a câștigat robustețe și maturitate. 2016 a marcat primii pași ai expansiunii regionale prin deschiderea de birouri în Belgrad – Serbia și Sofia – Bulgaria.

În România, Connections operează două centre de livrare în București, alături de sediul central și mai multe reprezentanțe în Germania, Franța, Țările de Jos și Arabia Saudită. 

Automatizare inteligentă integrată (RPA & Sw Dev)​
Îmbinăm dezvoltarea software și automatizarea proceselor pentru a valorifica trifecta originală – oameni, proces, tehnologie cu cea triplu-A: automatizare, inteligență artificială și analiză. Proiectăm, arhitecțim, integrăm și livrăm soluții de afaceri digitale pentru diverse industrii. Folosim prototipuri rapide și gândire de proiectare pentru a oferi soluții inovatoare.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!