Descriere

Societatea Centrico Selir este o societate cu răspundere limitată (SRL) – italo-română, fondată în anul 1995, care are sediul în oraşul Galaţi (România).

Societatea şi-a început activitatea în anul 1995 prin acordarea de servicii informatice partenerilor din străinătate. Cu trecerea timpului activitatea de informatică s-a consolidat, partenerii noştri fiind foarte mulţumiţi de calitatea şi nivelurile de serviciu a activităţilor prestate de către Centrico Selir. De remarcat faptul că întreaga activitate a firmei se desfăşoară în favoarea partenerilor aflaţi în UE din domeniul financiar, bancar şi fiduciar.

În consecinţă, odată cu trecerea timpului au apărut şi s-au consolidat şi alte activităţi suport pentru societăţile Grupului Banca Sella:

2003 – Servicii Administrative de Back Office;

2006 – Servicii de Asistenţă de tip Contact Center;

2008 – Servicii de Asistenţă Sistemistică de nivel 1;

2010 – Servicii de IT Operations;

2013 – Servicii de Phone Collection;

2014 – Servizii de tip Centru Creditare;

2014 – Studii şi Analize;

2017 - Robotic Process Automation.

Din momentul constituirii şi până în prezent, Societatea Centrico Selir a înregistrat o continuă creştere din punct de vedere al numărului de angajaţi. Dacă în anul 1995 firma şi-a început activitatea cu un număr de 8 angajaţi, astăzi numărul acestora a ajuns la peste 500.

Aceeaşi creştere au înregistrat-o şi toţi ceilalti indicatori ai firmei: cifra de afaceri, profitul brut, profitul net, cheltuielile cu personalul, cheltuielile administrative, etc.

Astăzi firma îşi desfăşoară activitatea într-un sediu nou, modern, reprezentativ, situat în centrul vechi al Municipiului Galaţi oferind astfel tuturor angajaţilor un mediu de lucru confortabil, plăcut şi dotat cu tehnică şi tehnologie de ultimă generaţie.

Datorită rezultatelor obţinute, firma Centrico Selir a primit o serie de recunoaşteri din partea forurilor şi instituţiilor care se ocupă cu urmărirea mediului de afaceri românesc, care atestă încă o data excelentele rezultate obţinute. Mai jos, o parte din premiile obținute în ultimii doi ani:

2015 – Locul l în Județul Galați la categoria Top Profit pe domeniul 62;

2015 – Locul I în Judeţul Galaţi la categoria Top Afaceri pe domeniul 62;

2015 – Cea mai mare firmă din România, Top pentru Romania, județul Galați, domeniul 6202;

2016 – Locul I în Judeţul Galaţi la categoria Top Profit pe domeniul 62;

2016 – Locul I în Judeţul Galaţi la categoria Top Afaceri pe domeniul 62;

2016 – Cea mai mare firmă din România, Top pentru Romania, județul Galați, domeniul 6202;

2016 – Locul I pe Judeţul Galaţi în domeniul de Cercetare, Dezvoltare şi High Tech – Camera de Comerţ;

2016 – Business Leader in Education Initiative, ABSL Awards Gala 2016.

Din momentul constituirii şi până în prezent Societatea Centrico Selir a înregistrat o continuă creştere din punct de vedere al numărului de angajaţi, a suprafeţei productive, a tehnologiilor IT utilizate şi a tipului de servicii prestate.

Membru în asociația

ANIS

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!