Descriere

De la penetration testing până la răspunsul la incidente, echipa Bit Sentinel sprijină organizațiile pentru a administra o gamă largă de inițiative de compliance și de gestionare a riscurilor cibernetice. Oferim consultanță independentă și personalizată și servicii care acoperă toate aspectele legate de securitatea cibernetică. Lucrăm cu tehnologii de vârf în Cloud, Aplicații Web și Servicii, Mobile și IoT.

Ajutăm companii să descopere, să prioritizeze și să remedieze eficient riscurile potențiale de securitate cibernetică.

Principalele servicii: 

 1. Penetration testing: aflați exact cât de vulnerabilă este compania dvs. cu servicii de testare de tip black box, white box sau grey box. Vă ajutăm să interpretați, să prioritizați și să acționați în baza datelor privind amenințările pentru a asigura continuitatea fără obstacole de securitate a business-ului.
 2. Managed security: gestionați riscurile cibernetice cu încredere, acționând pe baza informațiilor din verificările periodice de securitate. Evaluăm în mod regulat măsurile de securitate și implementăm metode proactive pentru a ne asigura că aveți o configurație rezistentă și conformă.
 3. Consultanță în securitatea cibernetică: evaluați și creșteți nivelul de securitate pentru a asigura respectarea celor mai recente reglementări. Analizăm în detaliu politicile și procedurile actuale, lucrând cu dvs. pentru a vă îmbunătăți procesele și a minimiza riscurile cibernetice.
 4. Răspuns la incidente: redresați-vă după atacurile cibernetice, limitând în același timp daunele asupra operațiunilor, finanțelor și reputației companiei dvs. Intervenim prompt pentru a aplica planurile de recuperare în caz de dezastre, identificarea punctelor de eșec, eliminarea codului infectat și întărirea securității pentru a preveni atacurile și fraudele ulterioare.
 5. Security awareness si training: descoperiți cât de susceptibili sunt angajații dvs. la atacuri cibernetice și cât de bine poate răspunde echipa dvs. de securitate la compromisuri. Vă ajutăm să înțelegeți și să îmbunătățiți modul în care compania dvs. reacționează la manipularea resursei umane.

Principalele produse:

 1. CyberEDU.ro - poligon de antrenament virtual pentru imbunatatirea abilitatilor de securitate cibernetica. Contine peste 200 de exercitii practice si laboratoare mapate pe cele mai importante standarde din industrie. 
 2. Phish-Enterprise.com - platforma automatizată cu exerciții practice axate pe tactici de inginerie socială. Este o modalitate prin care angajații din companii experimentează consecințele atacurilor de phishing direct prin simulări extrem de realiste. Acest training sigur și instructiv le permite colegilor să dezvolte obiceiul de a recunoaște schemele de phishing și de a le raporta echipei de securitate IT.
 3. Startup Security Essentials - este un pachet creat exclusiv pentru startup-uri care apreciază securitatea și caută să-și acopere nevoile specifice.

 

Membru în asociația

ANIS
Servicii oferite
 • Consultanță
 • Testare
 • Software
 • Training
 • Securitate
 • GDPR

Aplicațiile companiei Bit Sentinel Security

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!