Descriere

ASTINVEST este o companie avand experienta si consecventa in piata IT & telecom din Romania, avand o cifra de afaceri in anul 2016 de peste 4.43 milioane RON (aprox. 1 milion euro), in anul 2017 de peste 11.75 milioane RON (aprox. 2.50 milioane euro), iar in anul 2018 de peste 14.66 milioane RON (aprox. 3.14 milioane euro).

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 cu 2 distinctii:

Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), Editia 2015
Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), Editia 2015

Pe langa distinctiile internationale primite, si amintite mai sus, suntem onorati sa fim prezenti si in Topul Firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei cu urmatoarele distinctii:

Locul 1 in Topul Firmelor Editia 2015 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Locul 1 in Topul Firmelor 2013 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Locul 1 in Topul Firmelor 2012 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.

Oferind solutii profesioniste, complete si personalizate pentru nevoile fiecarui client si pastrand in acelasi timp un standard ridicat al serviciilor reusim sa stabilim o relatie pe termen lung cu fiecare client. Prin parteneriatele strategice cu furnizori importanti de solutii IT si telecomunicatii din Romania reusim sa raspundem cu solutii optime din punct de vedere financiar, la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii oferite
  • Consultanță
  • Integrare
  • Dezvoltare
  • Software
  • Implementare

Aplicațiile companiei ASTINVEST COM SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!