Descriere

Despre ARCHIBUS

ARCHIBUS, Inc. este producătorul numărul 1 în lume în domeniul soluţiilor şi serviciilor de managementul infrastructurii si Facilities Management. Solutiile ARCHIBUS permit organizaţiilor sa foloseasca o singură soluţie integrată pe orizontală şi pe verticală pentru a lua decizii strategice solide care să optimizeze ROI, să scadă costurile mijloacelor fixe şi să mărească productivitatea şi profitabilitatea. Ne adresam in special companiilor medii si mari, investitorilor si companiilor din domeniul real-estate (imobiliare), organizatii si institutii guvernamentale sau spitale.

Obiective

Rolul nostru este sa intelegem necesitatile specifice clientilor din Romania si ale firmei dumneavoastra si sa aplicam experienta celor peste 1600 de specialisti ARCHIBUS din intreaga lume pentru a va oferi servicii si produse care:

  • va permit sa va amortizati costurile cu activele fixe si cu infrastructura in general
  • sa optimizati randamentul utilizarii acestor active
  • sa evolueze odata cu compania dumnevoastra pentru ca solutiile ARCHIBUS sunt modulare si scalabile
  • sa va propuna si sa implementeze solutii de management personalizate companiei si orientate exclusiv spre performanta
  • sa functioneze si peste 100 de ani, datorita dezvoltarii continue a solutiilor si produselor ARCHIBUS

Iar in toate acestea ne bazam pe cea mai completa si puternica tehnologie pentru Managementul Infrastructurii si Facilities Management din lume: ARCHIBUS.

Cui ne adresam?

Ne adresam companiilor si organizatiilor pentru care infrastructura (cladiri, proprietati, spatiu inchiriat, echipamente, mobilier, instalatii) reprezinta un factor critic de succes si care doresc sa optimizeze randamentul utilizarii acestor active, precum si organizatiilor care sunt preocupate de respectarea reglementarilor in materie de mediu si risc.

Adaptam cunostintele acumulate de cei peste 1600 de profesionisti din reteaua Archibus, in mai mult de 20 de ani de activitate, in peste 100 de tari, la mediul de afaceri romanesc, pentru a va pune la dispozitie cele mai bune practici din domeniu. Daca lucrati in managementul unor proiecte imobiliare, daca administrati proprietati, centre comerciale sau sunteti responsabili cu mentenanta sau cu finantele companiei veti descoperi in ARCHIBUS Solution Centers Romania un partener indispensabil.

  • Servicii

ARCHIBUS susţine un serviciu extins şi program de asistenţă, oferind suport tehnic complet, instruire, abonament software şi servicii profesionale de consultanţă în toată lumea, astfel încât puteţi obţine cea mai mare rentabilitate a investiţiei în ARCHIBUS.

  • Servicii profesionale

Reţeaua globală ARCHIBUS cu peste 1600 profesionişti, maximizează valoarea investiţiei în soluţia ARCHIBUS aleasă de organizaţia dumneavoastră. Echipa noastră cu experţi dedicaţi industriei va oferi servicii profesionale specializate pentru a vă ajuta să monitorizaţi şi să evaluaţi capacităţile şi opţiunile dvs. actuale.

  • Suport tehnic

ARCHIBUS oferă suport tehnic complet disponibil la ARCHIBUS Inc sau oferit prin specialistul dvs. local ARCHIBUS. Două opţiuni de asistenţă tehnică oferite direct de ARCHIBUS Inc, vă permit să alegeţi programul cel mai potrivit.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!