Despre Warehouse Manager

Doresti sa castigi timp la operarea intrarilor si iesirilor de marfa? Vrei eficienta, rapiditate si exactitate in inventariere? Intampini probleme legate de corectitudinea stocurilor din cauza erorilor frecvente pe care le fac anagajatii din depozit la livrarea comenzilor? Iata doar cateva motive pentru care merita sa afli mai multe despreWarehouse Manager.

Transart a dezvoltat primul modul al aplicatiei Warehouse Manager, aplicatie gandita a oferi un set optim de functionalitati dedicate activitatii operationale din depozit, mult mai strans integrat cu B-Org si Neomanager – sistemele ERP ale Transart. Aplicatia utilizeaza codurile de bare si poate rula pe terminale mobile Motorola, bazate pe Windows CE.

Proiectat ca o extensie complet integrata cu sistemele ERP Transart, Warehouse Manager vine sa adauge, treptat, functionalitati care pot genera imbunatatiri semnificative ale activitatii din depozit. Vizam in special companiile care activeaza in zona de comercializare si distributie de materiale tehnice, dar si distribuitorii din FMCG. Principiile dupa care ne vom ghida in dezvoltarea produsului in continuare sunt: simplitate, eficienta, autonomie, control si mobilitate in depozit.” a declarat Septimiu BLAGU, Manager Produs – Warehouse Manager.

In actuala versiune a aplicatiei Warehouse Manager s-a dat curs circuitelor de baza de intrare-iesire-inventariere efectuate in depozit. Culegerea datelor la receptii, prelevarea prin scanarea codurilor de bare, se efectueaza pe terminalul mobil, urmand ca datele centralizate sa fie preluate in sistemul ERP. Documentele incep sa se opereze pe terminalul mobil, cu acces permanent la baza de date, parteneri si produse, iar odata finalizata receptia cantitativa in depozit informatia se transmite in ERP precompletand nota de intrare receptie, usurand astfel munca celui care inchide (corect) si din punct de vedere fiscal documentele. Similar pentru livrare, pe baza comenzilor inregistrate in ERP, gestionarul primeste informatii complete pentru pregatirea eficienta a livrarilor (produse, cantitate, locatie marfa etc). Odata confirmate operatiunile in deposit, emiterea facturii si/sau avizului sunt facilitate si bazate pe confirmarea “cantitate faptica = cantitate scriptica”.

In tot ceea ce facem, ne straduim sa realizam constructii stabile si confortabile. Fie ca vorbim de stabilitatea afacerii Transart, de stabilitatea produselor software pe care le livram, de stabilitatea relatiilor din cadrul echipelor de lucru, pentru noi este important sa facem lucruri trainice, confortabile, utilizabile pe termen lung! Analizam in detaliu, pornim cu o fundatie solida, alegem cele mai potrivite materiale, tehnologii, platforme si echipamente, insa mizam pe solutii simple, verificate si usor de aplicat in practica.” a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

Din punct de vedere operational, in acest moment sunt asigurate urmatoarele functionalitati:

 • scanare cu terminal a intrarilor cu generare notelor de intrare receptie aferente (NIR, NIRI);
 • scanare cu terminal a iesirilor: pe baza de Factura proforma confirmata (Comanda client) se poate emite factura si/sau aviz cu produsele prelevate pe terminal;
 • scanare cu terminal a inventarelor – in ERP se decide deschiderea unui inventar, documentul ajunge pe terminal unde se face numararea faptica, iar apoi este valorificat in ERP generand automat plusuri/ minusuri de inventar;
 • scanare cu terminal a produselor in vederea verificarii stocului, pretului, locatiei de depozitare – operatiune complementara de interogare independenta a stocului.

Beneficii oferite:

 • Imbunatateste acuratetea identificarii produselor, utilizand coduri de bare, elimina erorile de identificare manuala generand astfel exactitate in stocuri;
 • Ofera mobilitate si ghidare operatorilor atat la receptia cat si la livrarea marfurilor;
 • Creste productivitatea lucratorilor din depozit, automatizand prelevarea datelor;
 • Elimina problemele generate de confundarea produselor si a livrarilor neconforme cu solicitarile clientilor
 • Scurteaza timpul de receptie a marfii si de intocmire a documentului aferent evidentierii operatiunii in ERP;
 • Scurteaza timpul de livrare a marfii la vanzare, facilitand intocmirea automatizata a facturii aferente.
 • Faciliteaza verificarea rapida a pretului si existentei pe stoc a unui produs expus (de exemplu intr-un showroom);
 • Vizibilitate si control sporit pe activitatea efectuata de angajatii din depozit.
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Warehouse Manager

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Warehouse Manager completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!