Despre UnivTest Generator Pro

UnivTest reprezinta o noua solutie, o noua metodologie propusa unitatilor de invatamant, un mijloc modern si eficient de a rezolva una dintre etapele pe care acestea trebuie sa le parcurga in activitate.
Modern este fiindca utilizeaza IT. Eficient este fiindca, fata de aplicatiile care solicita utilizatorilor o pregatire avansata in domeniul IT si care complica munca acestora, in loc sa o usureze, UnivTest vine cu adevarat in sprijinul cadrelor didactice si al elevilor, ajutandu-i sa depaseasca o serie de dificultati cu care acestia se confrunta.
Platforma UnivTest este constituita din mai multe aplicatii de baza sau derivate ale acestora, fiecare avand un rol bine determinat pentru atingerea scopurilor propuse:
UnivTest Generator Pro este un generator de teste, complex asistent in proiectarea testelor de evaluare, care permite utilizatorului accesul la o biblioteca de culegeri electronice atasata, din care poate selecta subiectele testelor. Testele realizate cu UnivTest Generator pot fi personalizate, salvate individual sau in forme clonate (salvare multipla), exportate in format grafic, TXT sau HTML, listate, protejate la deschidere si citire etc.
Cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza un test de orice format, cu orice continut si oricat de complex, in cel mai scurt timp, cu maxima precizie si inalt profesionalism. Testele realizate cu UnivTest Generator Pro pot fi utilizate in orice mod, aplicatia adaptandu-se oricarei metodologii, de la cele clasice si pana la cele mai moderne, astfel:
- testele pot listate la imprimanta si utilizate in maniera clasica (multiplicate si distribuite spre rezolvare);
- testele salvate pot fi preluate de UnivTest Evaluator in vederea sustinerii testarii in retea sau individual in maniera electronica;
- testele pot fi exportate in format Dinamic HTML (HTML, JavaScript, PhP s.a.) si pot fi montate pe un site in vederea rezolvarii online, iar rezultatele se pot primi (feedback) la adresele de e-mail indicate de cadrele didactice.
In toate variantele de utilizare, se pot exploata avantajele de clonare si salvare multipla, pe care le ofera UnivTest.
Utilizatorului aplicatiei UnivTest Generator Pro isi poate edita proprii itemi sau poate modifica itemii selectati din culegeri cu ajutorul MicroEditorului incorporat (excelent editor de text si grafica, cu o bogata simbolistica matematica si tehnica. In plus, cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza propriile colectii de subiecte favorite, pe care le poate apoi utiliza in acelasi mod in care se utilizeaza culegerile electronice interactive.
Aplicatia, ca si celelalte componente ale platformei UnivTest, este avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Generator Pro

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația UnivTest Generator Pro completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!