Despre UnivTest Evaluator IQ Pro

Functiile extinse ale aplicatiei UnivTest Evaluator IQ Pro ofera posibilitatea testarii de grup, a urmaririi, stocarii si centralizarii rezultatelor etc. pentru un numar nelimitat de subiecti (utilizatori testati).
Versiune a aplicatiei UnivTest Evaluator, adaptata pentru acest specific, aplicatia contine teste dezvoltate de celebrul psiholog Hans Jurgen Eysenck, pe parcursul unei vieti dedicate cercetarii stiintifice indreptate in aceasta directie. Lucrarea originala, prin profunzimea si valoarea ei stiintifica, reprezinta baza de plecare in explorarea acestui domeniu aparte al psihologiei.
Prezenta versiune ofera, cu mare acuratete stiintifica, 360 intrebari, structurate in 9 grupuri de teste (8 de baza si unul pentru exersare). Prin interpretarea raspunsurilor la aceste teste, coeficientul de inteligenta este determinat cu maxima exactitate.
Pentru evaluare in retea, se ofera pachete de 5 si 10 licente, la preturi promotionale.
Produsul este avizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Evaluator IQ Pro

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul UnivTest Evaluator IQ Pro completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!